Kodin asut ja asusteet Sisustamosta

Asianmukaiset kodintekstiilit ja kausittain vaihtelevat sisustustekstiilit pitävät kotisi puettuna ympäri vuoden. Kodin asusteilla, kuten kauniilla käyttöesineillä, viimeistelet itsesi näköisen, viihtyisän ympäristön.

Sisustamo on kodin pukeutumisen asialla. Meiltä löydät verhot ja verhotarvikkeet, monipuoliset kodin käyttötekstiilit ja -tuotteet sekä paljon muita sisustustuotteita ja -tekstiilejä. Kun haluat uudistusta tai piristystä kotiisi, kannattaa tehdä hankintoja verkkokaupassamme.

Meiltä saat myös sisustus- ja verhosuunnittelupalvelut toteutuksineen pääkaupunkiseudulla oleviin kohteisiin, sekä yksityistalouksiin että julkisiin tiloihin. Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella TÄSTÄ.

Verkkokaupan toimituskulut alk. 5,90€. Kaikkia tuotteita emme pysty lisäämään verkkokauppaan, mutta jos löydät sivuillamme tai FaceBookissa julkaisemamme tuotteen, minkä haluaisit itsellesi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella ko. tuotteen saatavuutta - palvelemme tässäkin asiassa mielellämme puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Paytrail