Anja Pesola Oy - verhokiskot, -tangot ja -tarvikkeet

Arganicare - ihon ja hiustenhoitotuotteet

Boel & Jan - sisustus- ja kodintekstiilit

Boel & Jan verkossa

Boel & Jan tarjoaa laajan valikoiman valmiiksi ommeltuja kodintekstiilejä, kuten verhoja, tyynyjä, pyyhkeitä, mattoja ja kaitaliinoja, jotka on suunniteltu pohjoismaisiin koteihin sopiviksi. Valikoimaan sisältyy myös metrikankaita ja muotikankaita. Tuotevalikoima seuraa aikaansa ja keskittyy kodikkaan ympäristön luomiseen.

Boel & Jan AB:n perustivat vuonna 1987 sisarukset Boel ja Jan. Yritys keskittyi aluksi muotikankaiden myyntiin vähittäisliikkeille.
Asiakkaina ovat edelleen vähittäisliikkeet, ja tuotevalikoima on laajentunut kattamaan kodintekstiilejä, sekä valmiiksi ommeltuja tuotteita että metrikankaita. Juuri kodintekstiilit ovat yrityksen tärkein tuotealue.
Kehityksen myötä Boel & Jan on nyt yksi Pohjoismaiden suurimmista tukkumyyjistä alallaan ja matka jatkuu yhdessä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa.

Cavitex / Mompo's - verhoilu- ja sisustuskankaat

Comersan - verhoilu- ja sisustuskankaat

Fondaco - sisustus- ja kodintekstiilit

Fondaco verkossa

Goodwill - oispa joulu ainainen!

Interiörhuset - monipuolisia sisustustuotteita

Living Home - silkkikukat, huonekasvit ja hedelmät

Millefiori Milano - tuoksutuotteet

Nordal - sisustustuotteet ja -tekstiilit

Pagunette - sisustuskankaat

Pagunette on vuonna 1960 perustettu tanskalainen perheyritys ja se on ollut jo pitkään yksi Skandinavian johtavimmista sisustuskankaiden tukkuliikkeistä. Pagunette Group'lla on omia tuotemerkkejä, jotka yhdessä mahdollistavat erilaisia tyylejä ja tunnelmia kotiin ja toimistoympäristöihin. 

Pagunette - Pure Scandinavian: Korkealaatuista, Skandinaavista tyyliä, jossa avainsanoina ovat minimalismi, pohjoismaiset värit ja klassiset perustekstiilit 

MOFLIN - Nordic Tradition: MOFLIN -Collection on osana pohjoismaista identiteettiä, hienoja luonnon materiaaleja, puhtaita ja luonnollisia värejä.

Diva Home -Exclusivity: Diva Home -mallistossa on suunnittelija Helle Vendals'n henkilökohtaisesti valitsemia ylellisiä ja herkkiä kankaita sekä tyynyjä ja peitteitä kauniiseen sisustukseen.

Passan - verhotupsut, verhoilu- ja koristenauhat

Scentchips - huonetuoksulastut ja -tuoksut

Scentchips -tuoksut valloittavat

Tuoksulastuilla luot yksilölliset tuoksusekoitukset

Tee talostasi koti

Scentchips-tuotteet tekevät kodistasi entistäkin viihtyisämmän. Värikkäät tuoksuvahalastut levittävät ympärilleen valloittavia ja intensiivisiä tuoksuja. Sekoittamalla eri tuoksuja voit luoda lukuisia, persoonallisia sekoituksia. Kun vahalastuja säilytetään sellaisenaan, esimerkiksi kulhossa, on tuoksu on hento ja hienovarainen. Kun lastut taas sulatetaan lyhdyssä, tunnet hetkessä voimakkaamman, lumoavan tuoksun.

Miten kaikki alkoi
Vuonna 1979 amerikkalainen perheyritys alkoi valmistaa erityisiä tuoksuvia kynttilöitä: tuote oli nimeltään Scentchips®. Se, mikä alkoi pienenä perheyrityksenä, on kasvanut mittavaksi yritykseksi ja kansainvälisesti tunnetuksi tuotteeksi. Tuoteperheeseen kuuluu tätä nykyä useita tuotteita, joita kaikkia yhdistävät mausteiset ja herkulliset tuoksut.


ScentOils -tuoksuöljyt

Katso esittelyvideo, valitse lempituoksusi ja nauti aistikkaasta tuoksusta! Noudata kuitenkin annettuja käyttöohjeita huolellisesti, sillä ScentOils ovat nimensä mukaisesti öljyä ja siten myös tulenarkaa.

SIA Home Fashion - sisustustuotteet

Sophia Romania - verho- ja sisustuskankaat

Svanefors - sisustus- ja kodintekstiilit

Haluamme, että löydätte itse kukin jotain erityistä meiltä - jotain henkilökohtaisiin suosikkeihinne kuuluvaa. Siksi pyrimme luomaan laajan ja hyvin koordinoidun valikoiman, tyylipuhtaista klassikoista vahvaan omaleimaisuuteen. Tekstiilit ja kuviot, jotka erottautuvat, mutta sisältävät aina piirteen, joka yhdistää niitä; ruotsalainen design. Tekstiilimme sisältävät joukon variaatioita kodin kaikkiin huoneisiin. Tarkoituksena on luoda kokonaisuus - sisustuselementtejä, jotka sopivat toisiinsa. Ne kaikki omaavat erityispiirteen, mikä on Svaneforsin tunnusmerkki - luonnollisuus ja yksinkertaisuus. Näin olemme toimineet aina vuodesta 1956 lähtien.

Arkistokuva

Valokuva on otettu Svansjön tilalla Torestorpissa 1920 -luvun alussa, kuvassa on Svanhällin perhe. Carl ja Emma tapasivat toisella puolen Atlanttia. Avioiduttuaan v. 1913 New Yorkissa ja saatuaan kolme lasta, he palasivat kotimaahansa, missä heille syntyi kolme lasta lisää. Yksi heistä oli Bror-Arne Svanhäll, joka on Svaneforsin perustaja. Hän on kuvassa vaunuissa sisarustensa kanssa.

Kevät 2017 kuvasto

Syksy 2016 inspiraatioita

Zinzino - hyvinvointia ja terveyttä edistävät tuotteet

Zinzino tarjoaa laatuluokkansa parhaita, korkeatasoisimpia ja räätälöityjä tuotteita, jotka perustuvat uusimpaan farmakologiseen ravintotieteeseen, jossa ruoan aktiivisia ravintoainesosia käytetään taistelemaan modernin elämäntavan tuomaa epätasapainoa vastaan.


Puhtaasti Pohjoismaissa kehitettyä, tuotettua ja valvottua !

Johtava konseptimme on Balance. Uusissa tieteellisissä tutkimuksissa keskitytään välttämättömien omega-6- ja omega-3-rasvahappojen väliseen suhteeseen. Molemmat rasvahapot ovat välttämättömiä ja elintärkeitä monelle kehomme toiminnolle. Ongelmana on epätasapaino näiden rasvahappojen välillä, joka johtuu ruokavaliomme muutoksista viimeisten vuosien aikana. Omega-6 -rasvahapon liikasaanti ruokavaliossa aiheuttaa epätasapainoa kehossa. Alhainen välttämättömien Omega-3-rasvahappojen, EPA:n ja DHA:n saanti, luo epätasapainoa. Kartoita ensin oma tasapainosi Zinzinon BalanceTestin avulla. Tämän jälkeen voit tasapainottaa omega-6- ja 3-suhteen optimaaliselle tasolle* Balance-tuotteillamme.

Näitä tuotteita ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosoimiseen, parantamiseen, hoitamiseen eikä ennaltaehkäisemiseen.

Yankee Candle - tuoksukynttilät ja huonetuoksut