Scentchips -tuoksulastut

Herätä kaikki aistisi ja tunne tuoksu! Scentchips -huonetuoksulastuilla luot kotiisi mielialasi mukaisen tunnelman yhdistelemällä 2-4 eri perustuoksua.
Lastut tuoksuvat hennosti sellaisenaan vaikkapa pienessä kulhossa tai avoimessa rasiassa, mutta lämmittämällä niitä Scentchips -tuoksulyhdyssä, saat aikaan vahvemman tuoksun, joka valloittaa kotisi ihastuttavalla tavalla.
Yksi lastu luovuttaa lämmitettynä tuoksua 4-5 tunnin ajan ja sulattamattomana tuoksu säilyy lastussa useiden vuosien ajan. Lastut ovat 100% parafiiniä ja eteeriset tuoksuainekset on lisätty lastuun jo ennen muottiin valua, joten näitä luontaisia tuoksuja on lastun koko massassa. Ellet lämmitä lastua, tuoksu haihtuu pikkuhiljaa lastun pinnalta, jolloin sen pintaa pitää rikkoa (esim. raaputtamalla) saadakseen tuoksua uudelleen esiin.
Kun lastuja lämmitetään tuoksulyhdyssä, yhtä sekoitusta ei tarvitse käyttää kerrallaan loppuun; anna nesteen jäähtyä kokonaan kiinteäksi ja pidä hetki jääkaapissa ennen irroitusta. Ujuta jotain ohutta ja jämäkkää (esim. ruokailuveitsi) massan ja lyhdyn väliin, jolloin jähmettynyt parafiini napsahtaa lyhdystä irti. Säilytä pussissa tai rasiassa, vaihda tuoksu ja nauti! HUOM! Älä kaada lämmitettyä nestettä viemäriin.
Valmiita tuoksusekoituksia kannattaa kokeilla varsinkin, jos perustuoksujen yhdistely tuntuu aluksi vaikealta. Kussakin sekoituksessa on kuvaus, mitä tuoksuja on käytetty. Tuoksut on myös jaettu erilaisiin ryhmiin, joista on helppo valita halutunlainen tunnelma.
1 = RAIKKAUS - inspiroivia, puhtaita ja raikkaita tuoksuja
2 = KUKKAISTUOKSUT - tuoksuvaa kukkaloistoa kotiisi
3 = HEDELMÄISET TUOKSUT - hedelmätarhojen huumaavaa energiaa
4 = KOTI&KEITTIÖ = mausteista lämpöä, jota jokainen koti kaipaa
5 = LOMA&VAPAA-AIKA = rentouttavia, suloisia muistoja herättäviä tuoksuja

Tuotteita yhteensä 56 kpl