Scenchips -tuoksulastut

Herätä kaikki aistisi ja tunne tuoksu! Scentchips -huonetuoksulastuilla luot kotiisi mielialasi mukaisen tunnelman yhdistelemällä 2-4 eri perustuoksua.
Lastut tuoksuvat hennosti sellaisenaan vaikkapa pienessä kulhossa tai avoimessa rasiassa, mutta lämmittämällä niitä Scentchips -tuoksulyhdyssä, saat aikaan vahvemman tuoksun, joka valloittaa kotisi ihastuttavalla tavalla.
Yksi lastu luovuttaa lämmitettynä tuoksua 4-5 tunnin ajan ja sulattamattomana tuoksu säilyy lastussa useiden vuosien ajan. Lastut ovat 100% parafiiniä ja eteeriset tuoksuainekset on lisätty lastuun jo ennen muottiin valua, joten näitä luontaisia tuoksuja on lastun koko massassa. Ellet lämmitä lastua, tuoksu haihtuu pikkuhiljaa lastun pinnalta, jolloin sen pintaa pitää rikkoa (esim. raaputtamalla) saadakseen tuoksua uudelleen esiin.
Kun lastuja lämmitetään tuoksulyhdyssä, yhtä sekoitusta ei tarvitse käyttää kerrallaan loppuun; anna nesteen jäähtyä kokonaan kiinteäksi ja pidä hetki jääkaapissa ennen irroitusta. Ujuta jotain ohutta ja jämäkkää (esim. ruokailuveitsi) massan ja lyhdyn väliin, jolloin jähmettynyt parafiini napsahtaa lyhdystä irti. Säilytä pussissa tai rasiassa, vaihda tuoksu ja nauti! HUOM! Älä kaada lämmitettyä nestettä viemäriin.

Valmiit tuoksusekoitukset

Valmiit tuoksusekoitukset
Valmiita tuoksusekoituksia, joita kannattaa kokeilla varsinkin, jos perustuoksujen..
Tuotteita yhteensä 34 kpl