« Takaisin

Patjansuojalakana 90x200cm

Patjat ovat usein arvokas investointi. Niiden puhdistaminen ja tuulettaminen on hankalaa ja aikaa vievää työtä. Siksi ne kannattaakin suojata helppohoitoisilla, nopeasti vaihdettavilla, muotoon ommelluilla lakanoilla, jotka myös samalla estävät lian ja kosteuden pääsyn patjaan.
 
Lakanat on reunustettu puuvilla-polyesteri –kankaalla sekä varustettu kuminauhakiinnityksellä, mikä mahdollistaa nopeat ja sujuvat vaihdot isommankin kiireen keskellä. Ja niitä voi käyttää myös sellaisenaan, ilman erillistä aluslakanaa.
 
Leveän reunakankaan sekä kuminauhan ansiosta suojalakana on yhteistyökykyinen useiden eri paksuisten patjojen kanssa ja pysyy napakasti paikoillaan, kunnes on aika siirtyä pesulan  puolelle.
                                                                
Pesu 60’C (kestää myös laitospesun 70’C), silitystä ei tarvita.
 
Samoista laaduista saatavana myös vetoketjulliset tyynynsuojat!
 
Pehmeys, hengittävyys sekä mukautuvuus tekee vuoteessa vietettävän ajan huomattavasti miellyttävämmäksi.Ohuen ohut polyuretaani –laminointi mukautuu huomaamattomasti vuoteessa viettävän vartalon mukaan – eikä lakana ”rahise”. Laminointi estää kosteuden pääsyn patjaan. Ilma kulkee suojuksen läpi, joten se ei myöskään hiosta.
Päällinen on 100%
Alapuoli on 100% polyuretaania.
 
Varastossa
Hinta:29.90 €