« Takaisin

Energiapatukka Nut&Seed - VEGAN 4kpl/pkkHyvältä maistuva energiapatukka on täydellinen ja terveellinen välipala ennen treenejä tai niiden jälkeen tai muuten vain liikkeellä ollessasi. Sisältää runsaasti manteleita, taateleita ja kouralliseen supersiemeniä kuten chian ja kvinoan siemeniä sekä kurpitsan- ja seesaminsiemeniä – kaiken kruunaa inuliinista saatava kuitu, joka maksimoi tehon.

TÄRKEIMMÄT HYÖDYT

  • RUNSAASTI ENERGIAA – nopeasti ja pitkään vaikuttava polttoaine.
  • RUNSAASTI KUITUJA1 – 10g hyödyllisiä kuituja, jotka tekevät hyvää kehollesi.
  • EI LISÄTTYÄ SOKERIA – saat energiaa ilman sokerinhimoa.
  • VEGAANINEN – sopii kaikille.
  • GMO- & TORJUNTA-AINEVAPAA – voit olla varma, että me käytämme parhaita raaka-aineita.
  • WADAN SUOSIMA – urheilijat voivat turvallisesti syödä patukoita, sillä niissä ei ole kiellettyjä ainesosia

Sisältö: 4 x 45g

Tarkemmat tiedot tästä 

Puhdasta faktaa:

RUNSASKUITUINEN1

Zinzino Energy Bar sisältää 10,4 g ravintokuitua, mikä on yli 42 % aikuisen suositellusta päiväannoksesta. Ravintokuitu vaikuttaa myönteisesti vatsan toimintaan ja kolesterolitasoon sekä lisää kylläisyyden tunnetta.

EI LISÄTTYÄ SOKERIA

Energiapatukassa ei ole lisättyä sokeria. Hedelmissä ja pähkinöissä on kuitenkin luonnostaan sokeria. Koska sokeri on sitoutunut kuituihin, sen vaikutus kehomme aineenvaihduntaan on myönteinen. Kuitu hidastaa sokerin imeytymistä, mikä estää sokerin pääsyn suoraan maksaan. Siksi Zinzino Energy Barin sisältämät ainesosat ovat täydellisiä takaamaan välittömän energiaboostin.

VEGAANINEN

Kaikki Zinzino Energy Barin ainesosat ovat peräisin vegaanisiksi vahvistetuista lähteistä, joten niitä voivat syödä kaikki vegaanit, kasvissyöjät ja kaikki muutkin, jotka kaipaavat energiaa ja hyvänmakuista energiapatukkaa. 

GMO:

Zinzino Energy Bar ei sisällä GMO-soijasta ja/tai -maissista johdettuja aineita ja/tai GMO-pohjaisia elintarvikelisäaineita tai aromeja.

WADA:

Zinzino Energy Bar kokonaisuudessaan, mukaan lukien sen yksittäiset osat eivät sisällä mitään tuotetta tai tuotteita, joiden käytön KOK tai WADA on kieltänyt.

RASKASMETALLIT:

Zinzino Energy Bar ei todistetusti sisällä raskasmetalleja. Se on EU:n asetuksen 1881/2006/EY mukainen.

TORJUNTA-AINEET:

Zinzino Energy Bar ei todistetusti sisällä jälkiä torjunta-aineista tai niiden jäämiä. Se on EU:n asetuksen 396/2005/EY mukainen.

NANO-TEKNOLOGIA:

Zinzino Energy Bar ei todistetusti sisällä nanohiukkasia.

GLUTEENITON:

Zinzino Energy Bar ei sisällä viljaa, jossa on gluteenia (vehnä, ruis, ohra, kaura, speltti, kamut-vilja) tai niistä valmistettuja tuotteita.

Tuote tilapäisesti loppu - Toimitusaika n. 1-2 vkoa
Hinta:19.00 €

Lisätiedot

Tuotemerkki / valmistaja: Zinzino
Valmistusmaa: Ruotsi
Maahantuoja: Itsenäinen jälleenmyyjä

Suosittelemme myös

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »